Căutare Live

Speak și Ștefania la Marea Unire ZU 2020. Faimosul cuplu din showbiz-ul românesc a făcut show de senzație pe scenă

Speak și Ștefania la Marea Unire ZU 2020. Faimosul cuplu din showbiz-ul românesc a făcut show de senzație pe scenă

Speak si Stefania

Marea Unire ZU 2020

În fiecare an, de 1 decembrie, Radio ZU păstrează tradiția și invită pe scena Marea Unire ZU artiști români. De 1 decembrie, Ziua României, muzica veche se întâlnește cu muzica nouă. Astfel, artiștii cântă piese românești foarte cunoscute, care au făcut istorie și au intrat în topuri de-a lungul anilor. Prin vocile lor extraordinare, artiștii dau o nouă formă hiturilor nemuritoare.

În 2020, un an atât de dificil pentru artiști, Marea Unire ZU aduce cel mai mare concert din pandemie.

Marea Unire Zu împlinește în 2020 10 ani de la prima ediție. Pe scena de la Marea Unire ZU urcă 30 de artiști care se vor bucura să fie din nou alături de fanii lor, în fața unui public, într-un concert așa cum nu s-a mai văzut în anul 2020.

Speak și Ștefania la Marea Unire ZU – Show hip hop de senzație

Speak și Ștefania, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc au urcat pe scena Marea Unire ZU, spre încântarea publicului.

Frumosul cuplu a participat la Asia Express, fiind printre cele mai de temut perechi din competiție. Cel mai frumos moment al lor din concurs a fost atunci când Speak a cerut-o în căsătorie pe frumoasa Ștefania.

Deși anul 2020 este unul greu pentru artiști, cei doi s-au bucurat de multe realizări pe plan profesional împreună. Ba chiar au fost concurenți la Chefi la cuțite, iar Speak devine co-prezentatorul Ginei Pistol în show-ul de gătit, începând cu noul sezon.

Cei doi artiști au povestit în interviu că, deși pandemia i-a forțat să rămână acasă din cauza anulării concertelor, ei au continuat să fie activi. Speak a petrecut mult timp în studio, iar Ștefania s-a ocupat și cu treburile casnice.

Pe scena Marea Unire ZU, cei doi au făcut un show extraordinar, interpretând piese hip-hop românești care au făcut istorie, rămânând printre preferatele românilor.

Ștefania a purtat o ținută sexy, formată dintr-o geacă de piele roz, fustă scurtă neagră și cizme lungi negre, lucioase, care au completat perfect look-ul ei.

Fata de cartier și băiatul de cartier au avut o chimie incredibilă pe scenă, așa cum au, de altfel, și în viața de zi cu zi. Pentru că Ștefania a interpretat 2 piese cântate de Nico, a spus că a fost tare emoționată, știind că artista e în spate.

Pentru a se asigura că i-a plăcut și lui Nico interpretarea ei, Buzdugan și Morar au chemat-o pe Nico pe scenă.

“Mi-ați dat o emoție extraordinară și încă am emoții, tremur toată”, a spus Nico.

“E super tare momentul! (…) Jos pălăria!”, a completat Nico, vizibil emoționată.

Muzica veche se unește cu muzica nouă la Marea Unire ZU, pe 30 noiembrie și 1 decembrie, la Antena 1, de la 23:15!

Eric Dobriceanu la Marea Unire ZU 2020. “Deșteaptă-te, române” într-o variantă cum doar el o poate cânta... Pepe și Mario Fresh la Marea Unire ZU 2020. Ce a făcut cântărețul latino cu Drăgulin și Popescu înainte să urce pe scenă...
Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Castraveții ar putea să îmbunătățească aspectul pielii din jurul ochilor. Ce spun specialiștii în frumusețe despre acest mit
Catine.ro
Ultimele știri
x