Antena Căutare

Vlad Drăgulin crede că Fuego l-a deochiat în culisele de la Marea Unire ZU. Ce a pățit după ce i-a luat interviu

În timp ce Mihai Morar și Daniel Buzdugan prezentau artiștii de la Marea Unire ZU, Vlad Drăgulin filma în culisele celui mai mare concert din pandemie. Acolo, actorul l-a cunoscut pe Fuego.

Printre invitații speciali de la Marea Unire ZU s-a numărat și Fuego. Starul i-a explicat în culise lui Vlad Drăgulin de ce crede că tinerii din ziua de azi ar trebui să asculte și muzică mai veche.

Copleșit de lecțiile pe care i le-a dat cântărețul, Vlad Drăgulin a avut nevoie de câteva momente pentru a se reculege. Actorul din Băieți de Oraș a ajuns chiar să creadă că Fuego l-a deochiat.

"Chemați un șaman!, a ajuns el să strige.

Marea Unire ZU, concert spectaculos de Ziua României

Marea Unire ZU, evenimentul devenit tradiție în preajma datei de 1 Decembrie, a revenit anul acesta cu două seri de spectacol la Antena 1 și pe Radio ZU.

Evenimentul a unit muzica nouă cu cea de altă dată datorită unor dueturi cât se poate de inedite între artiști de toate genurile, din generații diferite.

La Marea Unire ZU 2020, The Motans, Vlăduța Lupău, Alina Eremia, Spike, Andia, Azur, Tudor Gheorghe, Nicole Cherry, Lidia Buble, Veta Biriș, Fuego, Raluka și Proiectul Balkanic, Speak și Ștefania, Eric Dobriceanu, Proconsul, Alexandra Stan, Pindu, Mira, Connect-R, Nico, Puya, JO, Ana Baniciu, Florian Rus, Nicole Cherry, Pepe, Mario Fresh, Liviu Teodorescu, Cornel Ilie și Alexandra Stan au urcat pe scenă în două seri de spectacol!

Vlad Drăgulin, în culisele Marea Unire ZU. Cum a reacționat când a întâlnit-o pe Alina Eremia și ce i-a cerut Alexandrei... Loredana, surpriză de proporții pe scenă la Marea Unire ZU. A făcut show alături de Agurida...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x