Căutare Live

Vlad Drăgulin, în culisele Marea Unire ZU. Cum a reacționat când a întâlnit-o pe Alina Eremia și ce i-a cerut Alexandrei Stan

Vlad Drăgulin și Răzvan Popescu au fost în culisele celui mai mare concert din pandemie, Marea Unire ZU, și au vorbit cu vedetele înainte și după ce au făcut show total pentru fani.

Vlad Drăgulin, pe care îl știți din Băieți de Oraș și Îs geană pi tini, și-a intrat în rolul de reporter și a încercat să ia informații la cald de la vedetele care au transformat Marea Unire ZU într-un spectacol de nota 10.

Din păcate, actorul s-a fâstâcit când a întâlnit-o pe Alina Eremia, pentru care a dezvoltat un crush, așa cum el însuși a recunoscut-o. Față în față cu ea, Vlad Drăgulin și-a făcut curaj să îi spună că e frumoasă și foarte talentată. Ulterior, a regretat mișcarea și și-a făcut procese de conștiință.

Nici întâlnirea cu Alexandra Stan nu s-a desfășurat fără incidente. Vlad a făcut tot posibilul să obțină o mănușă de la ea.

Marea Unire ZU, concert spectaculos de Ziua României

Marea Unire ZU, evenimentul devenit tradiție în preajma datei de 1 Decembrie, a revenit anul acesta cu două seri de spectacol la Antena 1 și pe Radio ZU.

Evenimentul unește muzica nouă cu cea de altă dată datorită unor dueturi cât se poate de inedite între artiști de toate genurile, din generații diferite.

La Marea Unire ZU 2020, The Motans, Vlăduța Lupău, Alina Eremia, Spike, Andia, Azur, Tudor Gheorghe, Nicole Cherry, Lidia Buble, Veta Biriș, Fuego, Raluka și Proiectul Balkanic, Speak și Ștefania, Eric Dobriceanu, Proconsul, Alexandra Stan, Pindu, Mira, Connect-R, Nico, Puya, JO, Ana Baniciu, Florian Rus, Nicole Cherry, Pepe, Mario Fresh, Liviu Teodorescu, Cornel Ilie și Alexandra Stan urcă pe scenă în două seri de spectacol!

Când și unde se difuzează Marea Unire ZU 2020

Marea Unire ZU, cel mai mare concert din pandemie, se difuzează simultan la Antena 1 și pe Radio ZU, de la ora 23:15.

Și în acest an, Daniel Buzdugan și Mihai Morar sunt cei care aduc împreună oamenii sub deviza: ”Ce unește ZU, nu dezbină nimeni!”.

Pepe și Mario Fresh la Marea Unire ZU 2020. Ce a făcut cântărețul latino cu Drăgulin și Popescu înainte să urce pe scenă... Vlad Drăgulin crede că Fuego l-a deochiat în culisele de la Marea Unire ZU. Ce a pățit după ce i-a luat interviu...
Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Castraveții ar putea să îmbunătățească aspectul pielii din jurul ochilor. Ce spun specialiștii în frumusețe despre acest mit
Catine.ro
Ultimele știri
x