Antena Căutare

MediCOOL, sezon 2, episod 10. Aplicațiile de dating și tehnologia, prieteni sau dușmani relațiilor sănătoase. Sfaturi și păreri

MediCOOL este primul show care pune sănătatea pe primul loc. Este o emisiune în care medicul Mihail Pautov, specialist în chirurgie generală la Institutul Fundeni, răspunde la întrebări de natură medicală pentru ca noi să avem o mai bună viziune despre cum putem avea grijă de sănătatea noastră.

medicool aplicatiile d edating online Galerie
Sunt periculoase sau nu aplicațiile de dating online | Antena 1

În fiecare săptămână, dr. Mihai Pautov, alături de invitații săi, printre care Carmen Brumă alături și medici din diverse specializări, vor discuta o serie de subiecte legate de sănătate şi vor răspunde întrebărilor venite de la telespectatori.

În acest sezon, emisiunea va veni cu mai multe sfaturi practice pentru telespectatori şi mai multe subiecte legate de nutriţie şi modalităţi de a slăbi sănătos.

Medicool, sezon 2 episod 10. Este sau nu periculos să te întâlnești cu oameni de pe aplicații de dating. De ce lucrurile se întâmplă diferit pe aplicații

Mediul online este unul plin de viclenii, dacă nu ești atent la ceea ce se întâmplă Este ca o sabie cu două tăișuri.

În online, omul se poate descrie într-un mod ideal, care nu este mereu conform cu realitatea. Este ideal ca două perosane care încep o conversație în online, să se întâlnească rapid fața în față, pentru că în acest fel nu este timp să se creeze diverse proiecții ale persoanei și astfel se reduce riscul unor dezamăgiri, este de părere Adina Radu, psihoterapeut și psihosexolog.

Pe de altă parte, a merge la evenimente organizate special pentru oameni singuri, poate fi mai puțin periculos, pentru că acolo oamenii se cunosc direct, față în față, totul este real din primul moment și oamenilor nu le mai este atît de uțor să poarte acea mască perfectă, este de părere Radu Vaștag, artist și organizator de astfel de evenimente.

Citește și:MediCOOL, sezon 2, episod 9. Este sau nu nociv cuptorul cu microunde și care sunt soluțiile pentru monturi și obezitate

În plan cumva paralel, meșterul de oase explică modul în care patru dintre gesturile pe care noi le facem, reprezintă inamici ai coloanei vertebrale. Modul în care împingem căruciorul cu cumpărături, modul în care gătim, sau modul în care dăm cu aspiratorul ne poate afecta grav coloana vertebrală

Citește și:Medicool sezonul 2, 23 aprilie 2022. Cum ne afectează sănătatea cuptorul cu microunde

Ducând discuția mai departe, după ce s-a stabilit cum e cu relațiile sănătoase și cum să avem o poziție corectă atunci când facem lucrurile casnice, depresia postpartum este una dintre problemele actuale care dau multe dureri de cap.

Psihoterapeutul Nora Neghină explică ce fel de schimbări hormonale au loc imediat după naștere și cum unele femei pot trece mai uțor peste. Indicat este, în orice caz, ca semnele să nu fie ignorate și să se apeleze la ajutorul de specialitate.

Și pentru că suntem invadați, în ultima vreme de fel și fel de informație, gazda emisiunii l-a invitat pe Mihai Albu pentru a lămuri cum stă treaba cu efectul placebo.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Ce este hipertensiunea arterială Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Ce este hipertensiunea arterială Sambata, 24.02.2024, 13:00
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr Joi, 29.02.2024, 09:31
Dr. Mihail Pautov și Carmen Brumă revin la Antena 1 cu un nou sezon MediCOOL, începând din 24 februarie, de la 12.00

Dr. Mihail Pautov și Carmen Brumă revin la Antena 1 cu un nou sezon MediCOOL, începând din 24 februarie, de la 12.00

MediCOOL revine pe micile ecrane cu cel de-al șaselea sezon, ce va putea fi urmărit la Antena 1, începând din 24 februarie, în fiecare sâmbătă, de la ora 12:00.

Marti, 20.02.2024, 11:02
MediCOOL, sezonul 5, 16 decembrie 2023. Ce trebuie să faci ca să eviți disconfortul de la stomac în perioada sărbătorilor de iarnă

MediCOOL, sezonul 5, 16 decembrie 2023. Ce trebuie să faci ca să eviți disconfortul de la stomac în perioada sărbătorilor de iarnă

În episodul 16 al emisiunii MediCOOL de pe 16 decembrie 2023, medicul Mihail Pautov a analizat atent și a prezentat ce trebuie să facem de sărbători ca să evităm disconfortul de la stomac.

Duminica, 17.12.2023, 17:49
MediCOOL, sezonul 5, 9 decembrie 2023. Sfaturi utile pentru atunci când plecăm în vacanță. Ce medicamente luăm cu noi

MediCOOL, sezonul 5, 9 decembrie 2023. Sfaturi utile pentru atunci când plecăm în vacanță. Ce medicamente luăm cu noi

În episodul cu numărul 15 din sezonul 5 MediCOOL, doctorul Mihail Pautov a vorbit despre un lucru pe care ni-l dorim cu toții: vacanța. Iată câteva reguli de bază simple, pentru ca relaxarea să nu se transforme într-un calvar!

Sambata, 09.12.2023, 13:44
MediCOOL, sezonul 5, 25 noiembrie 2023. Care sunt efectele alcoolului asupra organismului. Ce trebuie să afli

MediCOOL, sezonul 5, 25 noiembrie 2023. Care sunt efectele alcoolului asupra organismului. Ce trebuie să afli

În episodul 14 al emisiunii MediCOOL de pe 25 noiembrie 2023 medicul Mihail Pautov a analizat atent și a prezentat care sunt efectele alcoolului asupra organismului.

Sambata, 25.11.2023, 17:00
Ultimele știri
x