Antena Căutare

MediCOOL, sezonul 5, 16 decembrie 2023. Ce trebuie să faci ca să eviți disconfortul de la stomac în perioada sărbătorilor de iarnă

În episodul 16 al emisiunii MediCOOL de pe 16 decembrie 2023, medicul Mihail Pautov a analizat atent și a prezentat ce trebuie să facem de sărbători ca să evităm disconfortul de la stomac.

colaj foto cu carmen bruma si medicul mihail pautov la medicool Galerie
Descoperă în emisiunea MediCOOl ce trebuie să faci ca să eviți disconfortul de la stomac în perioada Crăciunului | Antena 1

Medicul Mihail Pautov a abordat în episodul 16 al emisiunii MediCOOL din data de 16 decembrie 2023 un subiect extrem de important pentru români, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă. Sfaturile prezentate pot fi foarte utile, mai ales pentru cei care au tendința de-a face excese alimentare sau care, din diferite motive, se găsesc de destul de multe ori în ipostaza de-a suferi din cauza unui disconfort la stomac.

MediCOOL, episodul 16 din 16 decembrie 2023. Ce trebuie să faci ca să eviți disconfortul de la stomac în perioada sărbătorilor de iarnă

În episodul 16 din 16 decembrie al emisiunii MediCOOL de la Antena 1, medicul Mihail Pautov a vorbit despre ce conduită trebuie să adoptăm pentru a evita disconfortul de la stomac, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă.

Pentru români, mesele îmbelșugate sunt echivalentul unor sărbători reușite din toate punctele de vedere, însă ce ne facem atunci când excesele alimentare ne dau stări de rău?

„M-am gândit la o strategie. Primul lucru este să ne așezăm la masă și să bem un pahar cu apă”, a zis Carmen Brumă, care a prezentat o strategie pe care mesenii o pot aplica pentru a evita excesele alimentare.

Tot în aceeași ediție, medicul Mihail Pautov a explicat ce putem face dacă tentația alimentară a fost prea mare și am făcut astfel excese, ce s-au transformat în senzație de disconfort la stomac.

Laura Panait, medic de familie, a spus cum putem rezolva stările de rău după masa de sărbători fără a merge la camera de gardă.

Dacă te-a fascinat subiectul de mai sus, atunci poți urmări și clipul de mai jos din emisiunea MediCOOL în care poți descoperi cum putem atenua sau evita conflictele ce pot apărea în familie cu ocazia sărbătorilor.

MediCOOL a revenit la Antena 1 cu sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon MediCOOL poate fi urmărit în această toamnă, la Antena 1 și în AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, de la ora 12:00.

Dr. Mihail Pautov (medic specialist în chirurgie generală) şi Carmen Brumă (autor programe de slăbit) revin pe micile ecrane cu noi rubrici, noi experimente, dar şi subiecte tabu, iar spectrul amplu de subiecte medicale de actualitate va fi şi de această dată abordat într-o atmosferă relaxată, pe înţelesul tuturor, alături de invitaţii emisiunii.

Noul sezon MediCOOL va acoperi o gamă variată de teme în domeniul sănătăţii, dar şi teme mai puţin convenţionale, care solicită o cercetare amplă şi răspunsuri din partea specialiştilor în domeniu, invitaţii echipei MediCOOL. Totodată, aceştia vor dezbate şi obiceiurile nesănătoase, care pot afecta calitatea vieţii.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x