Antena Căutare

Medicool sezonul 6, 20 aprilie 2024. La ce se poate folosi botoxul. Recomandările medicilor dermatologi

La ce se poate folosi botoxul. Recomandările medicilor dermatologi. Află totul urmărind episodul 9 al emisiunii MediCOOL, sezonul 6, difuzat pe 20 aprilie 2024.

Medicool sezonul 6, 20 aprilie 2024. La ce se poate folosi botoxul. Recomandările medicilor dermatologi Galerie
Medicool sezonul 6, 20 aprilie 2024. La ce se poate folosi botoxul. Recomandările medicilor dermatologi | Antena 1

În episodul 9 al emisiunii MediCOOL, sezonul 6, difuzat pe 20 aprilie 2024, medicul Mihail Pautov și Dana Bratu, medic dermatolog, au dezvăluit la ce se poate folosi botoxul în afară de îndepărtarea ridurilor de pe față.

Mihail Pautov a dezvăluit la ce se poate folosi botoxul, în ediția 9 a emisiunii MediCOOL, sezonul 6

Ediția a noua a emisiunii MediCOOL sezonul 6, difuzată pe 20 aprile 2024, a abordat diferite subiecte legate de sănătate, iar printre acestea a fost și cel legat de botox.

Medicul dermatolog, Dana Bratu a oferit detalii despre botox, dezvăluind informații din expriență personală.

„Știm că botoxul se folosește la riduri, relaxează musculatura și ne întinde la față” menționează doctorul Mihail, în completarea căruia vine medicul dermatolog, Dana Bratu:

„Botoxul se poate folosi, nu doar în scop de înfrumusețare, nu doar pentru riduri (...). Botoxul a fost folosit înainte pentru partea lui neurologică. Ne ajută practic atunci când avem anumite spasme musculare.

Neurologii îl foloseau foarte mult, iar noi în estetică îl folosim de exemplu la axilă, în zona subrațului dacă te confrunți cu transpirație excesivă. Pentru anumite persoane treaba asta e o problemă serioasă, (...) dacă injectăm toxină botulinică în axilă, nu mai transpiră.” a povestit invitatul, la MediCOOL sezonul 6.

Întrebată care cum acționează această substanță, doctor Dana Bratu a răspuns:

„Seamănă foarte mult cu modul de acțiune la mușchi. Botoxul oprește comunicarea dintre nervi și mușchi. Când vorbim de axilă, anumite glande sudoripare își exercită produsul de secreție. Blocăm comunicarea dintre nerv și glanda sudoripară. Botoxul taie această legătură și nu se mai elimină produsul de secreție, adică transpirația” a explicat medicul dermatolog.

Totodată, invitatul din această emisiune a ținut să menționeze faptul că există și alte locuri în care se poate injecta botoxul și pentru ce anume se intervine mai exact.

„Unde mai transpiri. Poți să transpiri în palme. (...) În tălpi” a spus doctorul dermatolog, Dana Bratu.

Află totul urmărind episodul 9 al emisiunii MediCOOL, sezonul 6, difuzat pe 20 aprilie 2024.

MediCOOL a revenit la Antena 1 cu sezonul 6

Cel de-al șaselea sezon MediCOOL poate fi urmărit în această primăvară, la Antena 1 și în AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, de la ora 12:00.

Dr. Mihail Pautov (medic specialist în chirurgie generală) şi Carmen Brumă (autor programe de slăbit) se întorc pe micile ecrane cu emisiunea ce pune pe primul loc sănătatea, abordând numeroase subiecte și probleme de actualitate, dar și cele mai noi experimente și subiecte tabu, explicate pe înţelesul tuturor, alături de invitaţii emisiunii.

MediCOOL prezintă cele mai interesante și utile sfaturi pentru sănătate, ce contribuie la prevenirea și la tratarea diverselor afecțiuni, dar şi informații despre nutriție, sport și o stare generală de bine.

Urmărește MediCOOL sezonul 6 pe Antena 1 și AntenaPLAY!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x