Antena Căutare

Mireasa Măștile Iubirii, 2 martie 2023. Mama lui Alex i-a adresat o întrebare lui Bogdan, la scurt timp după afirmația jignitoare

Atât mama lui Bogdan cât și mama lui Alex au avut câte o intervenție telefonică în direct la Mireasa Măștile Iubirii, în emsia de pe 2 martie 2023.

Colaj cu Alex, Bogdan și Irina Galerie
Mama lui Alex și mama lui Bogdan au avut intrvenții telefonice Mireasa Măștile Iubirii | Antena 1

Bogdan a răbufnit la task-ul cătușelor și i-a spus o replică jignitoare lui Alex, făcând referire la mama lui. Mama lui Bogdan a intrat în direct și și-a cerut scuze în numele fiului. Mama lui Alex a avut și ea o intervenție și și-a sfătuit fiul să nu se mai implice în conflicte.

„Nu am o părere foarte bună de atitudinea lui Bogdan. Dă dovadă de un băiat îndrăgostit și foarte gelos. Eu știu că o iubește foarte mult pe Irina. E el așa vulcanic. Îmi cer iertare pentru mama lui Alex, dacă Bogdan n-a avut puterea să-și ceară iertare”, a spus doamna Ana, mama lui Bogdan.

Mama lui Alex și mama lui Bogdan au intrat în direct la Mireasa Măștile Iubirii

„Schimbă-ți privirea aia, mamă! Asta e prima încercare, o să mai fie, ca în viață. Tu concentrează-te pe relația cu Irina. Dacă te-ai prins trebuia să nu dea curs”, a spus doamna Ana.

„Irina îmi place. E tiparul nurorilor mele. E stilul nostru, jucăuș. Îmi place foarte mult de ea”, a mai spus mama lui Bogdan.

Doamna Lucia a avut și ea o intervenție telefonică la Mireasa Măștile Iubirii. Mama lui Alex a vrut să-i adreseze o întrebare lui Bogdan, la scurt timp după ce acesta a făcut o afirmație jignitoare.

„Să fii puternic. Astea nu sunt supărări. Căutați să vă înțelegeți bine în casă. Tu știi că noi suntem puternici. Bogdan, tu ești ca și copilul meu la vârstă, dacă ți-ar zice cineva ceva de mama ta te-ai supăra?”, a spus doamna Lucia.

„Da. Îmi cer scuze”, a spus băiatul.

Citește și: Mireasa Măștile Iubirii, 28 februarie 2023. Doamna Loredana, în lacrimi, după ce Dani a povestit un episod nefericit din viața sa

Ce vezi la Măștile Iubirii de la Antena 1

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00, Gabriela Cristea le aduce telespectatorilor Mireasa – Măştile iubirii, un fusion între emisiunea Mireasa, de la Antena 1 şi Mireasa – Capriciile iubirii, aftershow-ul difuzat pe Antena Stars.

Printre noutăţile pe care le va aduce Mireasa – Măştile iubirii se numără interviuri 1 la 1 atât cu concurenţii din casă aflaţi într-o stare de spirit sau o situaţie mai specială, cât şi cu persoane din exterior, dar relevante pentru show-ul de la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 7, 27 februarie 2023. Dani și Daiana formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat la petrecere

Totodată, Gabriela va merge în vizită la foşti concurenţi iubiţi de publicul reality show-ului matrimonial şi le va aduce telespectatorilor noutăţi din vieţile acestora. Pe lângă acestea, gazdei show-ului i se vor alătura în platou atât specialişti în relaţiile de cuplu, cât şi vedete din show-biz-ul românesc, care fie vor împărtăşi publicului din experienţele personale, fie vor veni pur şi simplu pentru a le face o surpriză concurenţilor.

Citește și: Mireasa Măștile Iubirii, 28 februarie 2023. Noua concurentă a avut o intervenție telefonică în direct. La ce întrebări a răspuns

Mireasa Măștile Iubirii, 28 februarie 2023. Doamna Loredana, în lacrimi, după ce Dani a povestit un episod nefericit din... Mireasa Măștile Iubirii, 2 martie 2023. Cum răspunde Hatice acuzațiilor că ar fi făcut 6 luni de închisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x