Antena Căutare

A dat norocul peste el! Cu ce se ocupă Cătălin de la "Mireasă pentru fiul meu"?! În curând îl vom vedea din nou la tv

Cătălin Movileanu, unul dintre foştii participanţi ai reality-show-ului matrimonial a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV care e profesia lui.

Cătălin Movileanu, unul dintre foştii participanţi ai reality-show-ului matrimonial a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV care e profesia lui.

Potrivit spynews.ro, după o discuţie purtată recent, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" a aceeptat o provocare şi, în curând, ar putea părea pe sticlă.

Cătălin a acceptat provocarea pe care i-au lansat-o Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu, moderatorii emisiunii ”Star Matinal”, de a comenta ştirile mondene din punct de psihologic, la Antena Stars.

”N-am dormit toată noaptea. Am avut nişte emoţii ştiam că voi veni astăzi la voi. Până la urmă, când am adormit, am zis că o să fie totul spontan”, a mărturisit fostul concurent, în direct, la Antena Stars.

Amintirile din cămin ale Mirelei Boureanu Vaida: „Mâncam mâncare gătită pe reșou, îmi întindeam rufele pe sârmă!”... Paula Chirilă, despre studenție: „Îmi amintesc de mesele la comun şi de reşourile din BCA, pe care prăjeam cartofi în ne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x