Antena Căutare

Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu” le-a prezentat-o tuturor pe cea mai bună prietenă! Valentin le-a pozat pe amândouă într-un mare fel!

Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu” le-a prezentat-o tuturor pe cea mai bună prietenă! Valentin, soțul Doamnei T, le-a pozat pe amândouă într-un mare fel!

Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu” le-a prezentat-o tuturor pe cea mai bună prietenă! Valentin, soțul Doamnei T, le-a pozat pe amândouă într-un mare fel!

Este vorba, așa cum bine ați ghicit, despre Natașa, fosta concurentă a show-ului matrimonial, originară din Sălaj. Chiar dacă ardeleanca era „una iute la mânie”, ea s-a sincronizat perfect cu Adriana și Valentin. Au rămas prieteni, Natașa chiar le-a fost domnișoară de onoare la nuntă și nu o dată blondina face câte un drum la București pentru a-și revedea prietenii.

Așa s-a întâmplat și de curând! Valentin și-a surprins soția și pe cea mai bună prietenă de-ale sale, iar imaginile sunt parcă desprinse dintr-un basm!

Voi ce credeți?

Decizie neaşteptată! Cel mai iubit cuplu de la "Mireasă pentru fiul" părăseşte competiţia. Valentin: "Vre... Fanii au imortalizat cel mai pasional sărut din Casa Mireselor! „Atât a sărutat-o de tare Radu pe Andreea, încât fetei i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x