Antena Căutare

Adriana și Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu" au o rugăminte pentru fani! Îi ajutăm?

Adriana și Valentin, cei doi câștigători din sezonul al cincilea de la ”Mireasă pentru fiul meu”, țin legătura permanent cu fanii, chiar dacă au ieșit din Casa Mireselor. Cei doi soți se bucură de dragostea lor departe de camerele de filmat și orice fac, fac împreună.

Adriana și Valentin, cei doi câștigători din sezonul al cincilea de la ”Mireasă pentru fiul meu”, țin legătura permanent cu fanii, chiar dacă au ieșit din Casa Mireselor. Cei doi soți se bucură de dragostea lor departe de camerele de filmat și orice fac, fac împreună.

Cei doi au postat pe o rețea de socializare o fotografie recentă și au avut o rugăminte pentru fani. Au lansat o provocare pentru toți cei care îi îndrăgesc și le-au urmărit povestea de dragoste: „Ia să vedem câte LIKE-uri strângem la această fotografie?”, au întrebat cei doi.

Până acum, peste 2.700 de fani s-au conformat. În imagine, Valentin pare că o cere din nou de soție pe aleasa inimii lui. Adriana e îmbrăcată superb, într-o rochie de seară care îi pune în evidență frumusețea. „Doi frumoși, Valentin ai o soție frumoasă, desteaptă, inteligentă! Iubiți-vă mult!”, i-a sfătuit o admiratoare pe cei doi.

Ce s-a ales de Natașa, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”! A luat o decizie surprinzătoare!... FOTO! Vedeta, tot mai aproape de cei din Casă! Fanii emisiunii au descoperit legătura dintre Bianca Drăguşanu şi o fostă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x