Antena Căutare

E pe punctul de a se muta în casă, de dragul ei! Bote, dovadă supremă de dragoste pentru una dintre concurentele de la "Mireasă pentru fiul meu"!

Toată lumea ştie de noua cucerire a Andreei de la "Mireasă pentru fiul meu": Răzvan Botezatu, prezentatorul emisiunii "Star Matinal".

Toată lumea ştie de noua cucerire a Andreei de la "Mireasă pentru fiul meu": Răzvan Botezatu, prezentatorul emisiunii "Star Matinal".

Astăzi, în direct, la emisiunea pe care o moderează împreună, Raluca Dumitru a răbufnit şi i-a cerut socoteală pentru gesturile pe care le-a făcut.

Răzvan Botezatu a mers în casa "Mireasă pentru fiul meu" şi i-a dus flori Andreei, mărturisind că nu exclude posibilitatea de a se înscrie în competiție doar de dragul celei care i-a furat inima.

Edith și Ali de la ”Mireasă pentru fiul meu” au un motiv de bucurie! Fanii: ”Felicitări, dragilor!”... Mai rar așa soț! Ce cadou i-a făcut Teodor, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", Ionelei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x