Antena Căutare

Alexandra a revenit în casa ”Mireasă pentru fiul meu”! A vorbit despre despărțirea de Florin și au curs lacrimi amare în platou: "Eu îmi doream mai mult"

Alexandra, fosta concurentă în sezonul patru ”Mireasă pentru fiul meu”, a revenit pentru a-și susține sora. Cu această ocazie, tânăra a vorbit și despre despărțirea de Florin.

Alexandra, fosta concurentă în sezonul patru ”Mireasă pentru fiul meu”, a revenit pentru a-și susține sora. Cu această ocazie, tânăra a vorbit și despre despărțirea de Florin.

”Da, locuim încă împreună, dar am rupt relația. Ne înțelegeam foarte bine, dar sunt unele chestii despre care nu vreau să vorbesc. Este un subiect mai sensibil pentru mine și nu vreau să vorbesc.

A fost ceva frumos. Da, eu îmi doream mai mult. Și el și-ar fi dorit mai mult, dar nu era pregătit. Nu ne-am distanțat. Nu, nu m-a înșelat. El îmi spune absolut orice și mi-a spus că nu e vorba despre nicio altă femeie. Dacă va fi să fie mai târziu, o să fie, dacă nu...”, a declarat Alexandra, potrivit spynews.ro.

Au încălcat regula 25? Doi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" au recunoscut tot: "Şi dacă s-a înt... Adu-i, Doamne! Bani cu lopata pentru Vărsători. Horoscopul zilei de luni, 3 octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x