Antena Căutare

Alexandra de la ”Mireasă”, fără sutien în bucătăria noului iubit? Acces de furie față de fani: „V-aș ruga să nu îmi mai puneți astfel de întrebări!”

Alexandra, fosta concurenta de la "Mireasă pentru fiul meu", a reușit să lase pe toată lumea mască! Ea s-a revoltat, după ce fanii au întrebat-o unde s-a pozat în ultima fotografie postată pe Facebook, mai ales că tânăra pare să nu fi purtat sutien.

Alexandra, fosta concurenta de la "Mireasă pentru fiul meu", a reușit să lase pe toată lumea mască! Ea s-a revoltat, după ce fanii au întrebat-o unde s-a pozat în ultima fotografie postată pe Facebook, mai ales că tânăra pare să nu fi purtat sutien.

„Nu aș vrea să vă supărați pe mine sau să o luați în nume de rău dar chiar nu văd rostul întrebării "unde sunt?". Am fost și sunt o persoană finuță cu toata lumea, am raspuns tuturor, dar deja cred că se intra prea mult în intimitatea mea. Ce contează unde sunt? Am și eu casă, masă, nu stau pe străzi . V-aș ruga să nu îmi mai puneți astfel de întrebări...chiar nu își au rostul...Așa cum eu vă respect va rog la rândul dumneavoastră să mă respectați! Mulțumesc pentru întelegere si o seară liniștită!”, a scris Alex pe Facebook.

Având în vedere că tânăra s-a apropiat foarte mullt de antrenorul de fitness, nu este exclus ca tânăra să se fi apucat de gătit în bucătăria acestuia.

La final de septembrie, tânăra își anunța tristă despărțirea de Florin.

Florin și Alexandra au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, însă planurile pentru un viitor împreună au fost lăsate baltă. Cei doi și-au spus adio, însă ea pare să-și fi găsit alinarea în brațele altui bărbat.

Mirela Boureanu Vaida, mireasă. Cum arăta vedeta în urmă cu șapte ani! Emoționant!... Foto. Doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", în al nouălea cer. Ecografia le-a dat vestea cea m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x