Mireasa pentru fiul meu

Ali și Edith, cel mai iubit cuplu de la "Mireasă pentru Fiul Meu", deja părinţi? Fanii: "Copilaşul vostru e atât de drăgălaş şi iubilibil!"

 

Edith și Ali de la „Mireasă pentru fiul meu” se iubesc mai mult ca oricând, s-au mutat împreună şi şi-au luat un căţeluş pentru a se responsabiliza şi pentru a experimenta rolul de "părinţi" pentru patruped.

De curând, cei doi au foşti concurenţi au postat pe pagina oficială un clip cu Ruffy, bichonul lor. Animalul este foarte frumos şi jucăuş şi este surprins de stăpâni în timp ce se joacă cu banii.

Mireasa ultimului sezon al celui mai iubit show matrimonial a scris despre Ruffy că este o "maşinărie de tocat bani", ceea ce i-a amuzat pe foştii susţinători.

"Copilaşul vostru e atât de drăgălaş şi iubilibil!", au fost de părere fanii.

Nu mai e un secret că mulți admiratori ai acestui cuplu au însă o ipoteză surprinzătoare, potrivit căreia  tânărul s-a întors în brațele lui Edith pentru a-i lua banii câștigați în show-ul matrimonial. Se apre că nu acesta a fost motivul care i-a readus împreună, iar fericirea li se citeşte pe chip.

Vouă vă era dor de ei?

 

 

 

 

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe