Antena Căutare

Amintirile din cămin ale Mirelei Boureanu Vaida: „Mâncam mâncare gătită pe reșou, îmi întindeam rufele pe sârmă!”

Amintirile din cămin ale Mirelei Boureanu Vaida: „Mancam mâncare gătită pe reșou, îmi întindeam rufele la uscat pe sârmă, iar serile stăteam cu nașul lipit de geam, admirându-le pe doamnele elegante, care veneau la Operă!”

Până să ajungă faimoase și să le vedem în fiecare zi la TV, unele dintre vedetele de la noi trăiau modest, la fel ca mulți dintre noi. Îşi aduc aminte cu plăcere de vremea studenţiei, când, deşi se confruntau cu lipsuri şi locuiau la cămin, se distrau de minune.

Mirelei Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă peentru fiu meu”, a avut parte de o studenție tipică unei fete din provincie. Frumoasa actriță a absolvit Facultatea de Drept și a locuit la cămin.

„Și-odată ce m-am mutat aici, că studentă, m-a sunat cineva și mi-a propus să fac parte din grupul Ho-Ra. Am acceptat, fiindcă voiam să cânt și îmi doream să câștig și eu un bănuț. Gândește-te: stăteam în căminul din Kogălniceanu, mâncăm mâncare gătită pe reșou și beam ceai preparat cu apa fiartă pe același reșou, îmi întindeam rufele la uscat pe sârmă din afară ferestrei, iar serile stăteam cu nașul lipit de geam, admirându-le pe doamnele elegante, cu blănuri și bijuterii luxoase, care veneau la spectacolele de la Operă. Fereastra mea dădea chiar în curtea Operei”, a dezvăluit Mirela Boureanu Vaida într-un interviu din Formulă AS.

Surpriză de zile mari! Denisa de la "Mireasă pentru fiul meu", relație secretă cu Liviu Vârciu?! ”Da, este vor... A dat norocul peste el! Cu ce se ocupă Cătălin de la "Mireasă pentru fiul meu"?! În curând îl vom vedea din no...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x