Antena Căutare

Anunțul așteptat de toți fanii „Mireasă pentru fiul meu”. Edith și Geo sunt gata: „Este o mare provocare, dar nu ne temem!”

După câteva zile de la marea victorie, Edith și Geo au luat o decizie pe care toți fanii show-ului o așteptau încă de duminică

După câteva zile de la marea victorie, Edith și Geo au luat o decizie pe care toți fanii show-ului o așteptau încă de duminică.

Au fost întrebați de sute de persoane detalii despre aventura lor în casa „Mireasă pentru fiul meu”, dar nu au reușit să ofere răspunsuri pentru toți cei interesați. Cei doi învigători vor fi prezenți marți, de la ora 11.00, în studioul emisiunii Star Matinal, unde vor dezvălui multe dintre trăirile, emoțiile și sentimentele lor din timpul emisiunii: „O să fie o mare provocare, dar nu ne temem. O să răspundem multor întrebări”, au scris concurenții pe paginile lor de Facebook.

Atac VIOLENT la adresa Andradei de la „Mireasă pentru fiul meu”: „Ești atât de disperată încât ai venit de două ori!”... Edith, ce spui? Cum arăta fosta iubită a lui Geo de la „Mireasă pentru fiul meu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x