Antena Căutare

Atac VIOLENT la adresa Andradei de la „Mireasă pentru fiul meu”: „Ești atât de disperată încât ai venit de două ori!”

Emisiunea s-a încheiat, dar ecourile se aud încă. Show-ul matrimonial continuă să nască multe dispute, iar fanii se războiesc, uneori într-un limbaj greu de reprodus pe paginile de facebook ale foștilor protagoniști

Emisiunea s-a încheiat, dar ecourile se aud încă. Show-ul matrimonial continuă să nască multe dispute, iar fanii se războiesc, uneori într-un limbaj greu de reprodus pe paginile de facebook ale foștilor protagoniști.

Unul dintre cele mai crude atacuri a fost lansat pe contul Andradei, iar ținta fanului este chiar superba brunetă: „Andrada a ajuns o gunoiera ca n-are un banut. Saracia disperata dupa bani a venit de doua ori la mireasa si a luat plasa si zero lei”, este doar un pasaj din mesajul violent la adresa concurentei și a iubitului său, Valentin.

Evident, au existat și câteva voci care au sărit în apărarea fetei, dar mult prea puține pentru jigniri atât de grosolane.

Un nou anunț-surpriză a apărut pe facebook-ul Tinei și al lui Raymond. Cei doi foști concurenți de la „Mireasă pentru fi... Anunțul așteptat de toți fanii „Mireasă pentru fiul meu”. Edith și Geo sunt gata: „Este o mare provocare, dar nu ne teme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x