Antena Căutare

Au încălcat regula 25? Doi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" au recunoscut tot: "Şi dacă s-a întâmplat ce? O să urmez eu la testul de paternitate"

Cu ocazia zilei Andradei din casa "Mireasă pentru fiul meu", Petru şi Iulia și-au dat frâu liber dorinţelor, printr-un dans lasciv care a stârnit gelozia lui Ciprian.

Cu ocazia zilei Andradei din casa "Mireasă pentru fiul meu", Petru şi Iulia și-au dat frâu liber dorinţelor, printr-un dans lasciv care a stârnit gelozia lui Ciprian.

Iar băieţii din casă nu au ezitat să discute intens momentul indecent dintre cei doi amorezi. Aceştia au avut gesturi tandre, Petru mânâind-o pe burtă pe Iulia. Întrebat dacă s-a întâmplat ceva între el şi iubita lui Ciprian, Petru răspunde: "Şi dacă s-a întâmplat ce? După Valentin o să urmez eu la testul de paternitate", potrivit spynews.ro

Însă discuţia nu a fost deloc pe placul Iuliei: "Sincer gluma cu testul de paternitate şi cu mângâiatul pe burtă mi s-a părut cea mai proastă glumă. E imposibil şi nici în glumă nu poţi să zici asta."

Mai multe detalii în materialul video de mai sus!

Visul frumos s-a spulberat! Cristian a părăsit competiția "Mireasă pentru fiul meu". Nu se mai poate căsători ... Alexandra a revenit în casa ”Mireasă pentru fiul meu”! A vorbit despre despărțirea de Florin și au curs lacrimi amare în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x