Antena Căutare

Au visat la nuntă ca-n povești, dar ceva le-a umbrit fericirea! Ce s-a întâmplat cu Adriana și Valentin de la ”Mireasă pentru fiul meu” la petrecere

Adriana şi Valentin s-au căsătorit religios la începutul lunii noiembrie, iar evenimentul a fost unul foarte atent pregătit de cei doi. Totuşi, stresul şi emoţiile şi-au spus cuvântul şi în timpul evenimentului au existat şi momente tensionate.

Adriana şi Valentin s-au căsătorit religios la începutul lunii noiembrie, iar evenimentul a fost unul foarte atent pregătit de cei doi.

Totuşi, stresul şi emoţiile şi-au spus cuvântul şi în timpul evenimentului au existat şi momente tensionate.

Ziua nunţii lor a fost una cu peripeţii. ”Am avut nişte mofturi în dimineaţa aia, nimic nu îmi convenea. O nuntă are aceleaşi elemente indiferent că ai 200 de invitaţi sau 20, tot e un stres", a mărturisit Adriana, care a ales o nuntă modernă, fără obiceiuri precum aruncatul buchetului sau furatul miresei.

Nu se poate așa ceva! Andrada S-A FĂCUT BLONDĂ! Concurenta de la „Mireasă pentru fiul meu” e de nerecunoscut. Fanii au r... Dorian Popa, prins în scandalul dintre Iulia şi Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu": "Adriana are dre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x