Antena Căutare

Bagajele la ușă, inima frântă în piept! Învins pe calea dragostei, Aurelian de la „Mireasă pentru fiul meu” a luat o decizie drastică: ”Vreau să plec acasă!”

Aurelian de la „Mireasă” dorește să părăsească competiția matrimonială, după ce astrele i-au fost potrivnice în găsirea sufletului-pereche. ”Vreau să plec acasă!”, a exclamat tânărul, decis să își caute iubirea departe de Casa Mireselor.

Aurelian de la „Mireasă pentru fiul meu” dorește să părăsească competiția matrimonială, după ce astrele i-au fost potrivnice în găsirea sufletului-pereche. ”Vreau să plec acasă!”, a exclamat tânărul, decis să își caute iubirea departe de Casa Mireselor.

Aurelian are 27 de ani și a venit tocmai din Galați. Calitatea lui principală este sinceritatea. Este sociabil, iar printre pasiuni se număra fotbalul și înotul. Dorește ca jumătatea sa aprecieze ceea ce face el, iar relația să se bazeze pe încredere.

Până acum, a avut parte doar de dezamăgiri în dragoste, dar este încrezător că fata ideală există.

Ce părere aveți de decizia lui?

Doi dintre cei mai iubiți concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu” riscă EXCLUDEREA!... Lovitură de proporții la ”Mireasă pentru fiul meu”. Edith și Ali au fost despărțiți. ”Normal că mă doare!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x