Antena Căutare

Când toată lumea credea că blonda sexy i l-a furat Laviniei, Eduard de la „Mireasă pentru fiul meu” a apărut așa! Prima fotografie cu copilul!

Lavinia și Eduard de la "Mireasă pentru fiul meu" sunt mai fericiți ca oricând, deși se zvonea că fostul concurent și-ar lăsa nevasta pentru o bombă sexy.

Lavinia și Eduard de la "Mireasă pentru fiul meu" sunt mai fericiți ca oricând, deși se zvonea că fostul concurent și-ar lăsa nevasta pentru o bombă sexy.

De curând, Edi a postat o fotografie cu un copilaș adorabil, iar unii comemtatori au fost curioși dacă face parte din familia lui. Micuțul pare să fie copilul unei telespectatoare de-a emisiunii care i-a susținut pe cei doi în sezonul trecut al show-ului matrimonial.

Deși nu este exclus, vestea că vor deveni părinți încă nu a fost dată fanilor de către Lavinia și Eduard de la "Mireasă pentru fiul meu", deși bruneta are forme mai mult decât generoase.

Cei doi amorezi care au cucerit inimile tuturor în Casa Mireselor au participat de curând la Târgul de Crăciun.

Vă era dor de ei?

Două concurente de la „Mireasă pentru fiul meu”, la cuțite! Amenințări grave: "Te provoc până sari la bătaie!"... Ipostaza rușinoasă în care a fost surprinsă Adelina-„gogoșica” de la „Mireasă pentru fiul meu”: „Cum îi mai place să ste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x