Mireasa pentru fiul meu

Cassandra de la „Mireasă pentru fiul meu” va fi mămică! Dintr-o năstrușnică, fosta concurentă s-a transformat într-o femeie responsabilă

 
+2 click pentru
galerie

Fanii de la „Mireasă pentru fiul meu” au rămas uimiți atunci când au văzut-o pe năstrușnica Cassandra, fostă concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, cu burtică. Bruneta și iubitul ei așteaptă un bebeluș, care va veni pe lume în câteva luni.

Admiratorii au felicitat-o pe Cassy, mai ales că nu o dată, tânăra a dezvăluit cât de mult își dorește un copilaș.

Reacția a venit după ce frumoasa brunetă a postat recent o fotografie pe pagina personală de Facebook, la piscină. „Felicitări, vei fi o mămică grozavă!”,   „E minunat sentimentul de a fi părinte!”, i-au scris fanii.

Cassandra, o concurentă năstrușnică  în Casa Mireselor

 Cassandra s-a remarcat în cadrul emisiunii matrimoniale "Mireasă pentru fiul meu". Deși inițial părea extrem de rezervată, fanii au fost uimiți de trecutul tinerei, ea fiind dansatoare la bară. A încercat să îşi găsească liniştea în braţele lui Robert, un alt concurent, însă nu i-a reuşit. Finalmente, criticile i-au adus eliminarea din casa Mireasă pentru fiul meu”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe