Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

Cătălin, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu" vrea să-și șteargă tatuajul!

Cătălin, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu" face un apel disperat pe Facebook. Tânăru are nevoie de ajutor şi a apelat la susţinătorii care îi urmăresc activitatea

Cătălin, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu" face un apel disperat pe Facebook. Tânăru are nevoie de ajutor şi a apelat la susţinătorii care îi urmăresc activitatea.

Se pare că fostul concurent la "Mireasă pentru fiul meu" nu vrea să mai vadă tatuajul pe care îl are pe mână şi vrea cu orice preţ să îl scoată. "Salut, intenţionez să-mi scot tatuajul. Poate cineva să mă ajute cu informaţii (pe pielea lui - la propriu) unde ar trebui să merg, costuri şi durată?", a scris Cătălin pe Facebook.

Vezi AICI ce tatuaj are Cătălin.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

Video