Antena Căutare

Ce a făcut Edith după ce mătușa lui Ali a desființat-o în direct! I-a reproșat că e prea în vârstă pentru nepotul ei

De când Ali, mirele săptămânii, a fost certat în direct de mătușa lui, Cristina, Edith are inima distrusă! A început să plângă în direct și nici intervenția mamei, care și-a încurajat fiica, nu a ajutat-o prea mult.

De când Ali, mirele săptămânii, a fost certat în direct de mătușa lui, Cristina, Edith are inima distrusă! A început să plângă în direct și nici intervenția mamei, care și-a încurajat fiica, nu a ajutat-o prea mult.

Doamna Cristina, extrem de directă și plină de prejudecăți, a fost deranjată foarte mult de atitudinea pe care au avut-o nepotul și iubitul ei vizavi de destăinuirile lui Carmen, o fată greu încercată de soartă. Mai mult, Cristina i-a reproșat lui Ali că s-a pripit în alegerea unei partenere.

„Te-ai pripit cu Edith! Vorbește mult, dar nu și bine. E mult mai matură decât anii pe care-i are!”, i-a spus mătușa nepotului ei.

Edith mai mare decât Ali cu trei ani, dar acesta nu reprezintă un impediment în calea iubirii adevărate, mai ales că Loredana și Ionuț din sezonul trecut sunt un exemplu în acest sens.

O familie frumoasă. Ce soră frumoasă are Cristina de la „Mireasă pentru fiul meu”... Fanii emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" sunt în stare de şoc! Una dintre concurente este căsătorită? Documen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x