Antena Căutare

Ce Romeo și Julieta, ce dramă? Ceartă uriașă între părinţi la "Mireasă". De ce grăsunica Adelina și răfățatul Marius nu pot fi împreună?

Mirela , mama lui Marius, şi Ioana, mama Adelinei, au intrat în direct la "Mireasă pentru fiul meu" să vorbească despre relaţia copiilor lor.

Mirela , mama lui Marius, şi Ioana, mama Adelinei, au intrat în direct la "Mireasă pentru fiul meu" să vorbească despre relaţia copiilor lor.

Deși între Marius și Adelina părea că se înfiripă o frumoasă relație de dragoste, se pare că... astrele nu le sunt favorabile. Astrele, dar mai ales familia băiatului. Mama lui Marius a intrat în direct și i-a transmis băiatului ei că Adelina nu este fata potrivită pentru el. Deși foarte multe voci cred că excesul ponderal al fetei nu ar fi pe placul potențialei mame soacre, se pare că la „minusuri” ar fi caracterul tinerei. Nici tatăl lui Marius nu a plăcut-o deloc pe Adelina.

În replică, a intervenit și Ioana, mama Adelinei, care și-a apărat fiica. Moderatoarea a intervenit și le-a spus celor două mame să lase copiii să facă ce vor.

Telespectatorii show-ului matrimonial au fost contrariați de faptul că un tânăr de 26 de ani încă este ghidat de părinți cu fiecare decizie.

S-a căsătorit, iar acum a apărut asta pe Facebook! Vanessa de la "Mireasă pentru fiul meu" e mai fericită ca n... Se încing spiritele la "Mireasă pentru fiul meu"! Unul dintre concurenţi a bruscat-o pe Carmen, iar motivul pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x