Antena Căutare

Ce s-a ales de Mihaela și Constantin de la „Mireasă”. Ultima fotografie lămurește tot! Fanii: „Plângem de bucurie pentru voi!”

Chiar dacă nu s-au căsătorit încă, Mihaela și Constantin, foștii concurenți de la  ”Mireasă pentru fiul meu”, au o relație de dragoste bine sudată!

Chiar dacă nu s-au căsătorit încă, Mihaela și Constantin, foștii concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu”, au o relație de dragoste bine sudată!

Amorezii sunt ca o adevărată familie și se susțin reciproc. Chiar dacă putea să locuiască o perioadă în căminul de nefamiliști de a Tălmaciu, acolo unde a crescut Costi, Mihaela la luat în vila părinților ei de la Constanța.

Așa cum demonstrează și în ultima fotografie posatată pe Facebook, Mihaela și Constantin s-au mutat la mare și profită de ultimele zile călduroase de toamnă. Chiar dacă la munte a nins, cei doi iubiți s-au încumetat să intre în apa rece a mării, iar noi nu putem decât să-i felicităm pentru atâta curaj. „Plângem de bucurie pentru voi!”, le-au scris admiratorii.

Mihaela și Constantin locuiesc mai mult la părinții fetei, în Constanța, având în vedere că băiatul provine dintr-o familie săracă din Tălmaciu.

Mesajul lui Eduard de la „Mireasă”, după ce Lavinia a postat prima imagine cu bebelușul! Fanii: „Amintiri din copilărie!... O frumusețe de la „Mireasă”, mai decisă ca niciodată să intre în televiziune! Iubitul ei din emisiune o susține!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x