Antena Căutare

Ce s-a ales de Mihaela și Constantin după ce au părăsit Casa Mireselor. Stau în căminul de familiști de la Tălmaciu sau la Constanța, în vila părinților ei?

Mihaela și Constantin, foștii concurenți de la  ”Mireasă pentru fiul meu”, sunt mai fericiți ca oricând!  Chiar dacă nu au reușit să se căsătorească în Marea Finală, amorezii sunt ca o adevărată familie. 

Mihaela și Constantin, foștii concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu”, sunt mai fericiți ca oricând! Chiar dacă nu au reușit să se căsătorească în Marea Finală, amorezii sunt ca o adevărată familie.

Își fac declarații de dragoste în fiecare zi, așa cum demonstrează și în ultima fotografie posatată pe Facebook.



Cei doi țin un balon sub formă de inimioară în mână, inscripționat cu ”I love you!”, și pe jos au așezat mai multe fotografii prin care ilustrează povestea lor de dragoste. Mihaela și Constantin locuiesc mai mult la părinții fetei, în Constanța, având în vedere că băiatul provine dintr-o familie săracă din Tălmaciu.

”Până să intrăm în casă, eram niște oameni obișnuiți și lumea nu ne cunoștea. Acum, lumea ne recunoaște pe stradă, ne strigă pe nume”, a mărturisit Constantin.

Constantina, de la Mireasă pentru fiul meu, vrea să lucreze în televiziune!... Foto! Elly, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", cadou superb de ziua ei. Ce surpriză i-a pregăti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x