Antena Căutare

Ce surpriză! Doi foști concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu” o susțin pe Natașa!

Cine s-ar fi gândit vreodată la aşa ceva? Ionuţ şi Loredana, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu", şi-au surprins de curând susţinătorii cu o fotografie alături de o altă fostă concurentă

Cine s-ar fi gândit vreodată la aşa ceva? Ionuţ şi Loredana, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu", şi-au surprins de curând susţinătorii cu o fotografie alături de o altă fostă concurentă.

Cine să fie, cine să fie? Ei bine, spre uimirea tuturor este vorba de Nataşa. "O întâlnire după aproape 4 luni, plină de emoţii", au scris ei pe pagina personală de Facebook, conform Spynews.

"Superbi toţi trei! Mai lipsesc două persoane să fie perfect! Frumoşilor! Ce face bebele? Dacă era şi familia Turcuman eraţi şi mai frumoşi! Vă pup pe toţi trei! Mi-era dor de voi!", sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-au primit.

Emilia și Nicolae de la „Mireasă pentru fiul meu”, nuntă de poveste! Fanii: „Doamne, ce frumoși și eleganți sunteți!”... Îţi mai aduci aminte de Raluca şi Flavius de la "Mireasă pentru fiul meu"? Cei doi sunt gata de marele pas!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x