Antena Căutare

Cea mai frumoasă declarație de dragoste făcută de un concurent de la „Mireasă pentru fiul meu”: „Dă-i celei pe care-o iubești aripi să poată zbura!”

Iubirea lor a trecut prin momente critice, dar în cele din urmă au reușit să învingă piedicile oferite de viață. Acum, el și-a impresionat partenera cu o declarație absolut răvășitoare

Iubirea lor a trecut prin momente critice, dar în cele din urmă au reușit să învingă piedicile oferite de viață. Acum, el și-a impresionat partenera cu o declarație absolut răvășitoare.

După ce au stat luni întregi departe de marea sa dragoste, Raymond și-a dat seama că dragostea pentru Tina este mult prea mare și astfel, cei doi au luat decizia de a fi din nou împreună. Mai hotărâți și mai îndrăgostiți ca niciodată.

În urmă cu cteva ore, Raymond a postat mai multe fotografii cu logodnica sa, fotografii însoțite de un mesaj care caracterizează întreaga lor relație: „Da-le celor pe care ii iubesti aripi sa zboare, radacini la care sa se intoarca si motiv sa ramana!”

Emisiunea a trecut, veștile-BOMBĂ apar în fiecare zi. Doi foști concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu” vor deveni pă... Andreea și Radu de la „Mireasă pentru fiul meu”, surpriză uriașă după două luni de relație: „De-acum VOM FI TREI!!!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x