Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cine să-i mai înțeleagă? Foștii concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu”, Nicolae și Emilia, par mai fericiți ca niciodată!

„Despărțiți, dar împreună” este titlul unui film foarte apreciat realizat în urmă cu aproape 10 ani și pare să se potrivească perfect pentru doi dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu”

„Despărțiți, dar împreună” este titlul unui film foarte apreciat realizat în urmă cu aproape 10 ani și pare să se potrivească perfect pentru doi dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu”.

Gurile rele spuneau că cei doi parteneri au decis sî meargă pe căi diferite, însă zvonurile au fost demontate de către cei doi, care au ținut să arate că dragostea lor e mai puternică decât oricând. În consecință, cuplul a postat o fotografie pe internet în care apar împreună, iar în fundal se văd luminițele de Crăciun.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

Video