Antena Căutare

Cristinuța, ce transformare! Era roșcată și plinuță în Casa Mireselor, dar a devenit o divă brunetă, cu trup sculptat!

Atunci când a pășit în Casa Mireselor,  Cristina avea 20 de ani și venea tocmai din Lupeni, județul Hunedoara. Era o roșcată cu forme, dornică să-și găsească dragostea. 

Atunci când a pășit în Casa Mireselor, Cristina avea 20 de ani și venea tocmai din Lupeni, județul Hunedoara. Era o roșcată cu forme, dornică să-și găsească dragostea. Sezonul al V-lea nu i-a adus prea mult noroc în dragoste, plecând relativ repede din emisiune.

După ce a ieșit din Casa „Mireasă pentru fiul meu”, Cristina s-a întors acasă, în Hunedoara. A slăbit, și-a schimbat look-ul, a optat pentru o nuanță închisă de păr și este de nerecunoscut! Ultima formă de învățământ absolvită este liceul, în urmă căruia a obținut Diploma de Operator de Tehnică de Calcul, iar tânăra vrea să se înscrie și la facultate.



Se descrie că fiind o fire sinceră, ambițioasă și cu simțul umorului și tocmai de aceea nu ne vom mira dacă va reuși tot ce își propune.

Două foste concurente de la „Mireasă” s-au reunit, iar fanii au înroșit butonul de „Like”. Și polițiștii în trafic le-au... Anunț bombă! Un fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu” își pune pirostriile! "Te iau de nevastă!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x