Căutare Live

Cum arată băiețelul Lorenei Vladu de la MPFM. A moștenit frumusețea mamei sale

Lorena Vladu este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la ”Mireasă pentru fiul meu”. Aceasta a avut o relație cu George Poalelungi, însă cei doi s-au divorțat. După separare, Lorena și-a refăcut viața și a adus pe lume un băiețel superb.

Lorena Vladu este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la ”Mireasă pentru fiul meu”. Aceasta a avut o relație cu George Poalelungi, însă cei doi s-au divorțat. După separare, Lorena și-a refăcut viața și a adus pe lume un băiețel superb

Antena 1

Deși l-a ținut multă vreme ascuns, Lorena Vladu a decis să posteze imagini cu fiul său. Karim-Gavriil este incredibil de frumos și seamănă mult cu mama lui.

Cum arată Karim, fiul Lorenei Vladu

De Sfântul Mihail și Gavriil, fosta concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” a postat o imagine cu piticul și cu finul său.

Lorena este topită după micuțul ei și-l numește ”inima din mine”. Tânăra nu publică des fotografii cu cel mic și preferă să își folosească pagina de Facebook pentru a își promova afacerea.

Karim este brunet, are o față dulce și pare tare micuț pe lângă prietenul lui de joacă.

Cine este Lorena Vladu de la MPFM

Originară din Craiova, tânăra cucerea inimile telespectatorilor cu inocența și carisma sa. În show-ul matrimonial, Lorena a format un cuplu cu Maricel, însă relația lor a fost una de scurtă durată.

La ceva timp, tot în competiție, ea l-a cunoscut pe George, cel cu care fosta concurentă de la MPFM s-a și căsătorit. Din nefericire, mariajul lor a avut de suferit în afara casei, iar la doi ani de la cununie, ei s-au despărțit.

Citește și: Elly și Cristian Șonea de la „Mireasă pentru fiul meu” vor deveni părinți. Cei doi au făcut marele anunț pe rețelele sociale

După separare, Lorena Vladu s-a refugiat în pasiunea sa pentru make-up și a pus bazele unei afaceri. În prezent, ea are un salon de micropigmentare de succes și o familie frumoasă.

Dar acestea nu sunt singurele schimbări pe care Lorena de la MPFM le-a făcut în ultimii ani. Ea a apelat la diferite modificări pentru a arăta așa cum își dorește.

Citește și
anda calin (stanga) si liviu varciu (dreapta)
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Mai multe articole

Cum a decurs sezonul 2 al emisiunii Mireasă pentru fiul meu

Al doilea sezon MPFM a debutat pe data de 1 septembrie 2012. În ziua lansării, 11 fete, 8 băieți și 5 mame au intrat în casa Mireasă pentru fiul meu.

În februarie, 3 băieți, o mamă și 4 fete au mai pășit în competiție, adică un total de 32 de concurenți.

Citește și: Liliana Boje are o familie superbă. Cum arată cei doi copii ai fostei concurentei de la MPFM

În Marea Finală din 24 august 2013, 3 fete, 4 băieți și patru mame au alcătuit tabloul final al sezonului după eliminarea lui Răzvan și a doamnei Elena.

În final, în urma voturilor Lorena și George cu doamna Cristina au fost declarați câștigătorii celui de-al doilea sezon.

Deoarece aceștia s-au căsătorit în Finală, au câștigat Marele Premiu, ceilalți rămânând cu ce au adunat pe parcursul competiției. Pe lângă cuplul Lorena- George, s-au mai căsătorit Andreea și Alin.

Ultimele știri