Antena Căutare

Cum arată Elly, soția lui Cristian Shonea, după sarcină. Tânăra mămică a îmbrăcat o ținută sexy

Elly și Cristian Shonea au devenit părinți, iar acum micuța lor este centrul universului pentru ei. În mediul online au apărut o mulțime de poze cu cei doi și cu fetița lor, iar fanii sunt nerăbdători să-i vadă de fiecare dată.

Cum arată Elly, soția lui Cristian Shonea, după sarcină

Instagram

Imaginile lor de familie primesc imediat o mulțime de like-uri, iar cei care îi urmăresc le trimit cele mai frumoase mesaje.

Acum, cei doi și-au surprins fanii cu o imagine de la o petrecere. Elly și Cristian s-au pozat îmbrăcați elegant, fericiți unul în brațele celuilalt. Tânăra mămică a arătat impecabil, iar silueta ei nu s-a schimbat mult după sarcină.

"La ora 1:41 a venit pe lumea fetița noastră perfect sănătoasă. Suntem atât de copleșiti de emoții și inundați de oxitocină. Mulțumim, Doamne !!! Am trăit momente magice împreună. @shoneachristian11 a fost tot timpul lângă noi și ne-a susținut. Fără el nu știu cum am fi făcut față! TE IUBIM. Vă recomand și vouă sa faceți tot posibilul sa nașteti alături de partener. E incredibil sentimentul", a scris Elly pe contul lor de Facebook în februarie.

Elly și Cristian au făcut istorie la MPFM

Elly si Cristian formează unul dintre cele mai solide cupluri care au ieșit din casa “Mireasa pentru fiul meu” în sezonul patru. În ciuda diferenței de vârstă, Elly și Cristian au depășit toate obstacolele și au construit familia mult dorită.

Elly si Cristian au intrat în același timp în show-ul matrimonial Mireasă pentru fiul meu, pe data de 6 septembrie 2014. Din punct de vedere al clasamentului, cei doi au doborât recordul tuturor sezoanelor de până atunci după ce s-au clasat, timp de 11 luni, pe locul 1. Elly a ieșit Mireasa Sezonului, cu un procent extraordinar de mare.

Cu toate că în urmă cu o săptămână, Elly a afirmat că nu își dorește să formeze un cuplu cu Cristian, aceasta s-a răzgândit după bilețelul pe care l-a primit de la mama sa.

Nu a durat mult și Elly și Cristian au decis să se despartă pentru un moment. Ambii au căzut de comun acord că au nevoie de o mică pauză. Și-au reluat relația, însă certuri au mai existat. Pe data de 22 martei 2015, Cristian a sărit gardul în urma unui conflict cu iubita lui, Elly.

Telespectatorii au votat ca acesta să revină în competiție, iar în Finala MPFM, cei doi s-au căsătorit.

Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Ultimele știri
x