Căutare Live

Cum arată Loredana de la „Mireasă pentru fiul meu” chiar înainte de a naște! Fanii: "Mămico, dar te-ai îngrășat bine de tot!"

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ionuț și Loredana de la  ”Mireasă pentru fiul meu” le-au urat românilor „La mulți ani!”. Tânărul a postat pe pagina sa de Facebook și o imagine în care apare alături de soția lui, frumoasa Lori.

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ionuț și Loredana de la ”Mireasă pentru fiul meu” le-au urat românilor „La mulți ani!”.

„La mulţi ani tuturor românilor! Vă pupăm cu mare drag!”, a scris fostul concurent fanilor.

Tânărul a postat pe pagina sa de Facebook și o imagine în care apare alături de soția lui, frumoasa Lori. Cei doi amorezi se pregătesc să-și țină bebelușul în brațe ți sunt mai emoționați ca niciodată. Așa cum este firesc, Lori a pus câteva kilograme, ceea ce arată că are o sarcină sănătoasă, fără probleme.

„Mămico, dar te-ai îngrășat bine de tot!”, i-a scris un fan cârcotaș, cel mai probabil în glumă. Orice femeie ia în greutate în perioada sarcinii, doar. Bruneta nu i-a răspunsă, diplomată și discretă cum o știm.

Bruneta s-a mai împlinit puțin ceea ce e absolut normal, iar iubitul ei o iubește la fel ca în prima zi. Fanii sunt bucuroși să-i revadă datorită postărilor lor de pe Facebook.

Ce s-a ales de Mihaela și Constantin de la „Mireasă pentru fiul meu”. Fanii: „Degeaba a vrut să facă domn din ăsta, tot ... Paula Chirilă nu s-a mai putut abține! Ce s-a întâmplat în timp ce se afla LIVE, la ”Mireasă pentru fiul meu”...
Ultimele știri