Antena Căutare

Denisa de la „Mireasă”, dansatoare într-un videoclip al unuia dintre cei mai cunoscuți artiști români. A făcut ravagii cu formele sale. CLIP HOT

Denisa, fostă concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu”, ori de câte ori îşi face apariţia atrage atenţia celor din jur. De curând, vedeta a apărut într-un videoclip hot al lui Vali Vijelie, un artist extrem de apreciat în rândul celor care adoră muzica de petrecere.

Denisa, fostă concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu”, ori de câte ori îşi face apariţia atrage atenţia celor din jur. De curând, vedeta a apărut într-un videoclip hot al lui Vali Vijelie, un artist extrem de apreciat în rândul celor care adoră muzica de petrecere.


Fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" nu ratează nicio ocazie pentru a ieși în evidență și a-și rotunji veniturile. Una dintre postările care a atras atenţia este cea în care Denisa apre într-un videoclip al unei piese de petrecere, interpretată de nimeni altul decât Vali Vijelie! Nu mai e niciun secret că animatoarea a făcut ravagii cu formele sale de top model.


Că părere aveți de această colaborare? I se potrivesc manelele distinsei domnișoare?

Cu o rochie neagră, din paiete, Denisa este răvășitor de frumoasă!

Război total la "Mireasă pentru fiul meu"! Iulia şi Ana-Maria, la un pas de bătaie: "Tu începi certurile ... Mirela Vaida, despre problemele din căsnicie: "Lucrurile se schimbă, trebuie să îl responsabilizez"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x