Denisa și Robert, vikingul ispititor, idilă interzisă?! Fotografia care lămurește totul. „Vampo, și pe el ni l-ai luat?”

Denisa Nedelea, fostă concurentă în casa "Mireasă pentru fiul meu", succește mințile oricărui bărbat. Florin și Ali de la „Mireasă pentru fiul meu”, Botezatu și alți crai - toți au încercat să o cucerească pe focoasa brunetă. Cu toate acestea, se pare că fosta dansatoare la bară preferă altceva.

Denisa Nedelea, fostă concurentă în casa "Mireasă pentru fiul meu", succește mințile oricărui bărbat. Florin și Ali de la „Mireasă pentru fiul meu”, Botezatu, Dorian Popa și alți crai - toți au încercat să o cucerească pe focoasa brunetă. Cu toate acestea, se pare că fosta dansatoare la bară preferă altceva.

De curând, o fotografie în care apare alături de Robert, asistentul Mirelei Vaida de al „2k1” și ispită masculină în noul sezon de la ”Temptation Island”, a creat furori pe rețelele de socializare. Unii fani au chiar și o ipoteză pe care o putem lua în calcul: cei doi ar avea o idilă având în vedere apropierea evidentă dintre cei doi.

În fotografia postată pe contul ei de socializare, Denisa pare mai fericită ca oricând alături de chipeșul cu alură de viking! Fanii au înroșit butonul de Like și au felicitat-o pentru cucerire, însă admiratoarele lui Robert nu au putut rămâne imune.

„Vampo, și pe el ni l-ai luat?”, i-au transmis ele brunetei.

Denisa de la ”Mireasă pentru fiul meu” nu a reușit să își întâlnească sufletul pereche în competiția matrimonială, dar este doar o chestiune de timp până inima ei va fi cucerită de un bărbat.

Ultimele știri