Antena Căutare

Detalii cutremurătoare din viața unei concurente de la "Mireasă pentru fiul meu": ”Am fost pe drumuri în București. Tata a spus că nu sunt fata lui, că el nu face fete!”

La ceas de seară, noi detalii din trecutul tulburător al lui Carmen au ieșit la iveală. Tânăra i s-a confesat Anei-Maria.

La ceas de seară, noi detalii din trecutul tulburător al lui Carmen au ieșit la iveală. Tânăra i s-a confesat Anei-Maria.

”Am fost pe drumuri în București. Tata a spus că nu sunt faţa lui, că el nu face fete!”, a mărturisit fata, rememorând trecutul dureros.

Deşi, până acum, totul rămăsese strict în familie, Carmen nu a mai rezistat şi a izbucnit. Dezvăluirile ei sunt foarte emoţionante. La vârsta de 7-8 ani, părinţii au divorţat, după nenumărate bătăi, intervenţii ale feţei în conflictele acestora.

Deşi au luat-o pe drumuri separate, bărbatul nu a încetat cu actele de violenţă, cu toate că el a fost cel care a cerut divorţul.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Denisa, fostă concurentă la "Mireasă pentru fiul meu", este îndrăgostită până peste cap: El este cel care i-a ... Acum o știe toată țara, dar cum arata Carmen înainte de a intra în Casa Mireselor. Tu o recunoști?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x