Antena Căutare

Dezvăluirea șocantă făcută la „Mireasă pentru fiul meu”: „Edith este îndrăgostită de altcineva. Am văzut cum îi mângâia ursulețul!”

Situația devine explozivă la Mireasă pentru fiul meu și tot mai multe voci se ridică împotriva cuplului format din Edith și Geo. Inlcusiv mama băiatului este de părere că sentimentele fetei nu sunt cele pe care ea „se chinuie” să le prezinte publicului

Situația devine explozivă la Mireasă pentru fiul meu și tot mai multe voci se ridică împotriva cuplului format din Edith și Geo. Inlcusiv mama băiatului este de părere că sentimentele fetei nu sunt cele pe care ea „se chinuie” să le prezinte publicului.

Mai mult, mama lui Geo este convinsă că în realitate, Edith este îndrăgostită de Mădălin, justificându-și afirmația cu gestul concurentei, care i-a mângâiat o jucărie de pluș lui Mădălin. Vorbele mamei l-au influențat pe Geo, care a decis să renunțe la Edith.

O concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” dă cărțile pe față: „Nu mai are rost să ne ascundem. Nu o atrage!”... Unde este Valentin? Fotografia care îi pune pe jar pe toți fanii perechii care a părăsit casa „Mireasă pentru fiul meu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x