Antena Căutare

Doamneeee, ce prietenă are! Edith le-a aratat-o fanilor pe cea care-i este alături și la bine și la greu, iar bărbații au rămas ca la dentist!

Câștigătoarea ultimului sezon al show-ului matrimonial este plină de surpriză. Până acum a evitat să ne spună ce amice superbe are, însă odată cu încheierea emisiunii, secretele frumoasei concurente ies la iveală

Câștigătoarea ultimului sezon al show-ului matrimonial este plină de surpriză. Până acum a evitat să ne spună ce amice superbe are, însă odată cu încheierea emisiunii, secretele frumoasei concurente ies la iveală.

Jurnaliștii de la Spynews au descoperit-o pe Beatrice, cea mai bună prietenă a frumoasei Edith. Într-o fotografie publicată pe contul de Facebook al concurentei de la Mireasă apare Beatrice, o brunetă răvășitoare, cu un trup demențial, iar fanii emisiunii au remarcat asta.

După ieșirea din casa „Mireasă pentru fiul meu”, Edith S-A DEZLĂNȚUIT. Câștigătoarea nu mai ține cont de nimic!... Imagini inedite. S-a refăcut echipa de la „MIREASĂ PENTRU FIUL MEU”: „O să vă ținem la curent cu tot”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x