Antena Căutare

Două foste concurente de la ”Mireasă pentru fiul meu”, îngenuncheate de durere. O persoană dragă lor a murit: ”S-a dus cel mai bun om!”

Alexandra și Mihaela, două foste concurente de la ”Mireasă pentru fiul meu”, trec prin momente dificile după ce o persoană dragă lor s-a stins din viață.

Două foste concurente de la ”Mireasă pentru fiul meu”, îngenuncheate de durere. O persoană dragă lor a murit: ”S-a dus cel mai bun om!” Galerie
Două foste concurente de la ”Mireasă pentru fiul meu”, îngenuncheate de durere. O persoană dragă lor a murit

Alexandra și Mihaela sunt surori și au încercat să-și găsească dragostea în cadrul competiției de la Antena 1. Acum, însă, cele două tinere au trecut prin momente dificile, întrucât o persoană apropiată lor s-a stins din viață.

"Dumnezeu să vă odihnească sufletul, doamna Mioara! Ne pare nespus de rău că aţi plecat mult prea devreme de lângă noi.. aţi fost un om minunat... Sincere regrete!", a scris Mihaela în dreptul unei imagini pe care a făcut-o publică pe internet.

De asemenea, Alexandra a postat o fotografie cu ea şi doamna Marioara, alături de un mesaj.

"Dumnezeu să vă odihnească în pace!
Sincere regrete...
Cel mai bun om a plecat..
.", a scris Alexandra.

Alexandra a participat la Mireasă pentru fiul meu alături de Florin. Relația lor a continuat și în afara competiției, dar ulterior cei doi s-au despărțit. De cealaltă parte, Alexandra a fost concurentă în sezonul şase, în finalul căruia s-a căsătorit cu Mihai. Recent, cei doi au divorţat. Tânăra şi-a refăcut viaţa şi postează des fotografii cu noul ei iubit.

Înscrie-te și tu la Mireasă pentru fiul meu!

Spune DA iubirii!!! Emisiunea-fenomen, cel mai iubit reality show matrimonial se întoarce!
Ai stofă de mireasă sau îți cauți sufletul pereche? Vrei să-ți vezi fiul căsătorit? Căutăm fete de măritat și băieți buni de-nsurătoare care să vină cu un părinte și să-și aleagă... MIREASA. Intră aici și înscrie-te.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x