Antena Căutare

După ce Alexandra a făcut anunțul, admiratoarele au „sărit” pe Florin de la „Mireasă pentru fiul meu”: „Cred că poți avea orice fată vrei tu!”

După ce Alexandra, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” a recunoscut în emisiune că nu mai formează un cuplu cu Florin, admiratoarele au „sărit” pe tânăr. Pagina lui de Facebook a fost „umplută” de complimente, sfaturi pentru burlaci, declarații de dragoste.

După ce Alexandra, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” a recunoscut în emisiune că nu mai formează un cuplu cu Florin, admiratoarele au „sărit” pe tânăr. Pagina lui de Facebook a fost „umplută” de complimente, sfaturi pentru burlaci, declarații de dragoste.

Nu mai e un scret că fostul concurent a cucerit inimile a mii de telespectatoare atunci când a participat la show-ul matrimonial. O admiratoare i-a scris: „Ești frumos, arăți bine și cred că poți să ai orice fata vrei tu , eu îți spun doar atât: Dacă o iubești n-o lăsa pentru altele, lasă pe altele pentru ea!” .

Sfatul vine după ce Alexandra a dezvăluit că Florin aparține trecutului.

”Da, locuim încă împreună, dar am rupt relația. Ne înțelegeam foarte bine, dar sunt unele chestii despre care nu vreau să vorbesc. Este un subiect mai sensibil pentru mine și nu vreau să vorbesc. A fost ceva frumos. Da, eu îmi doream mai mult. Și el și-ar fi dorit mai mult, dar nu era pregătit. Nu ne-am distanțat. Nu, nu m-a înșelat”, a declarat tânăra în emisiune.

Adu-i, Doamne! Bani cu lopata pentru Vărsători. Horoscopul zilei de luni, 3 octombrie... Dragostea îi priește Emiliei de la "Mireasă pentru fiul meu"! Fosta concurentă s-a transformat total: E o adev...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x