Antena Căutare

După ieșirea din casa „Mireasă pentru fiul meu”, Edith S-A DEZLĂNȚUIT. Câștigătoarea nu mai ține cont de nimic!

A câștigat marele premiu și acum se poate comporta așa cum își dorește. După lunile petrecute în show-ul matrimonial, frumoasa Edith își face de cap de la ieșirea din casă

A câștigat marele premiu și acum se poate comporta așa cum își dorește. După lunile petrecute în show-ul matrimonial, frumoasa Edith își face de cap de la ieșirea din casă.

Bruneta pare să nu mai fie atât de atentă la detalii și a ales să petrecă fiecare zi la intensitate maximă și facă tot ceea ce îi trece prin cap. De curând, Edith a fost suprinsă în timp ce savura o înhețată uriașă, semn că tânăra nu mai pune accent foarte puternic pe menținerea siluetei.

Fanii care au văzut fotografiile s-au înghesuit să-i atragă atenția și să-i transmită că dulciurile îi pot aduce câteva kilograme nedorite.

Tina fără haine. Fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” „a scăpat” câteva poze „deocheate” pe internet!... Doamneeee, ce prietenă are! Edith le-a aratat-o fanilor pe cea care-i este alături și la bine și la greu, iar bărbații a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x