Antena Căutare

E SCANDAL mare la „Mireasă pentru fiul meu”. Valentin și Andrada părăsesc competiția după ce au aflat că vor fi...

Este cuplul considerat principalul favorit la câștigarea actualei ediții de „Mireasă pentru fiul meu”, însă ultimele informații dau ca sigură plecarea celor doi din show-ul matrimonial difuzat de Antena 1

Este cuplul considerat principalul favorit la câștigarea actualei ediții de „Mireasă pentru fiul meu”, însă ultimele informații dau ca sigură plecarea celor doi din show-ul matrimonial difuzat de Antena 1.

Chiar Andrada a făcut dezvăluirea în exclusivitate, afirmând că, împreună cu iubitul său, intenționează să iasă din casă după ce mai mulți dintre concurenții care au părăsit concursul au revenit. Atunci când au aflat că vor fi nevoiți să se lupte cu adversari pentru care nu erau pregătiți, Andrada și Valentin s-au decis să nu mai continue cursa pentru marele premiu.

Rămâne de văzut dacă decizia inițială se va concretiza în această zi, însă șansele ca cei doi îndrăgostiți să rămână au scăzut considerabil.

Tatăl lui Edith, faţă în faţă cu Ali. Cei doi au dat cărțile pe față: "Nu aș putea să dorm cu cineva în pat pe care... Mirela Boureanu Vaida a făcut anunțul mult așteptat. Vedeta revine în televiziune!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x