Antena Căutare

Edith a uitat de Ali?! Cum se răzbună concurenta de la "Mireasă pentru fiul meu" pe cel care i-a frânt inima

Plecarea lui Ali din casa "Mireasă pentru fiul meu" a stârnit o serie de evenimente neplăcute în cadrul competiţiei, însă cea mai afectată de cele întâmplate părea Edith.

Plecarea lui Ali din casa "Mireasă pentru fiul meu" a stârnit o serie de evenimente neplăcute în cadrul competiţiei, însă cea mai afectată de cele întâmplate părea Edith.

Se pare, însă, că de câteva zile, concurenta şi-a revenit după despărţirea dureroasă de iubitul ei şi se bucură de compania altor bărbaţi.

În timpul petrecerii date în casă, Edith a fost ţinută în braţe de un cântăreţ întreaga seară . Să fie ăsta planul de răzbunare? Sau vrea doar să treacă peste acest moment neplăcut din viaţa sa?


Cu aceste cuvinte, Mirela Boureanu Vaida și-a emoționat fanii! Mesajul ei, balsam sufletesc: „Să vă bucurați de viață ca... Andrei de la "Mireasă pentru fiul meu", atac dur asupra concurenţilor care au fugit: "Cui îi pasă? Nu apa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x