Antena Căutare

Edith de la „Mireasă pentru fiul meu” s-a lansat în afaceri! Bruneta și-a schimbat complet look-ul și s-a decis să devină milionară

Edith, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”,  s-a lansat în afaceri, devenind designer vestimentar, spre marea surprindere a fanilor.

Edith, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, s-a lansat în afaceri, devenind designer vestimentar, spre marea surprindere a fanilor.

Bruneta de la „Mireasă pentru fiul meu” i-a uimit pe toți atunci când și-a făcut fotografii îmbrăcată în propriile-i creații. Edith e fericită alături de Ali, iar toate supărările sunt de domeniul trecutului.

Așa cum era de așteptat, fanii „Mireasă pentr fiul meu” nu au ratat ocazia să o complimenteze și să îi ureze succes. „Doamne, cât de frumoasă poți fi și ce bine îți stă!”, i-au transmis ei.

„Ținuta mea este prima noastra "creație"! Ce părere aveti? Este una dintre surprizele de care v-am spus, la care am lucrat intens. Mai multe modele, în curând. Pentru detalii, ăn privat!
Vă pupăm! #Edith #Ali”, a fost descrierea fotografiei.

Foto! A pierdut iar lupta cu kilogramele? Cum arată acum Nataşa de la "Mireasă pentru fiul meu"... Video! Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" au dansat de mama focului! Cum s-au distrat cei doi la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x