Antena Căutare

Edith și Ali, mai fericiți ca niciodată de ziua câștigătoarei „Mireasă pentru fiul meu”! Diva a împlinit 28 de ani! Fanii: „Cam prea bătrână pentru un puștiulache!”

S-au cunoscut în casa "Mireasă pentru fiul meu", s-au iubit, s-au despărţit iar apoi  s-au împăcat și par mai îndrăgostiți ca niciodată. Nimeni nu mai are niciun dubiu că îi leagă o dragoste adevărată pe cei doi foşti concurenţi.

S-au cunoscut în casa "Mireasă pentru fiul meu", s-au iubit, s-au despărţit iar apoi s-au împăcat și par mai îndrăgostiți ca niciodată. Nimeni nu mai are niciun dubiu că îi leagă o dragoste adevărată pe cei doi foşti concurenţi.

Edith şi Ali s-au pozat, de curând, la Castelul „cantacuzino” din Bușteni, acolo unde diva și-a sărbătorit ziua de naștere. Fanii, însă, nu au putut să nu observe faptul că tânărul de 23 de ani pare mai degrabă un adolescent teribilist pe lângă iubita lui care a împlinit 28 de ani.

„Cam prea bătrână pentru un puștiulache!”, au comentat cârcotașii.

Înainte de a abandona competiția Ali a pus capăt relației cu Edith! Plecarea concurentului din Casa "Mireasă pentru fiul meu", a stârnit foarte multe controverse. Edith a fost pur și simplu distrusă de gestul șocant al fostului iubit, iar mama concurentei a venit de urgență să-și consoleze fiica rămasă cu inima frântă.

Însă acum, Ali și Edith sunt mai îndrăgostiți ca oricând.

Ce s-a ales de Geo, fostul iubit al lui Edith de la „Mireasă pentru fiul meu”! S-a refugiat în brațele unei domnișoare b... Geo a dat-o uitării pe Edith și i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste „Domnișoarei F”! Fanii: „Va plânge în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x