Antena Căutare

Edith și Geo de la "Mireasă pentru fiul meu", noi fotografii de colecție! Sunt mai îndrăgostiți ca niciodată! „Dragoste, dragoste, dragoste”

După ce Edith a fost desemnată marea câştigătoare a celui de-al şaselea sezon "Mireasă pentru fiul meu", toată lumea s-a întrebat dacă tânăra și Geo vor deveni un cuplu în afara show-ului matrimonial.

Edith a fost desemnată marea câştigătoare a celui de-al şaselea sezon "Mireasă pentru fiul meu", iar toată lumea a rămas cu sufletul la gură: va forma ea cu Geo un cuplu în afara Casei Mireselor? Răspunsul e previzibil: DAAAAA!

Se pare că da sau cel puțin asta demonstrează ultimele fotografii postate pe o rețea de socializare.

Cei doi par îndrăgostiți și sunt mai zâmbitori ca niciodată. „Dragoste, dragoste, dragoste”, e descrierea imaginii.

„Cei mai frumoși, voi trebuia să vă căsătoriți, sunteți făcuți unul pentru celălalt!””, a mai fost un mesaj primit de Edith.

Drumul a fost lung, anevoios, dar a meritat. Edith a luptat cu toate forţele, nu a cedat şi acum se poate savura pe deplin victoria. Iar Geo pare mai fermecat ca niciodată de frumoasa mireasă a sezonului!

Din păcate, povestea lor nu a apucat să se concretizeze în Casa Mireselor, însă nu pierd deloc timpul afară.

Vă sunt dragi?

Andreea și Radu de la „Mireasă pentru fiul meu”, surpriză uriașă după două luni de relație: „De-acum VOM FI TREI!!!”... Nici nu a ieşit bine din casa "Mireasă pentru fiul meu" că s-a şi pus pe treabă! Edith vrea să îşi schimbe înf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x