Antena Căutare

Ei sunt viitorii câștigători la „Mireasă pentru fiul meu”? Gestul care îi trădează pe doi concurenți din actualului sezon!

Nu e pentru cine se pregătește ci pentru cine a fost cuminte. Mai sunt câteva zile până când actualul sezon al show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu” își va desemna ultimii câștigători

Nu e pentru cine se pregătește ci pentru cine a fost cuminte. Mai sunt câteva zile până când actualul sezon al show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu” își va desemna ultimii câștigători.

În ultima săptămână a emisiunii, doi dintre concurenții cei care și-au depus actele pentru căsătorie au făcut deja pregătiri pentru marele eveniment de sâmbătă. Mihaela și Mihai au exersat dansul mirilor, iar colegii de emisiune au fost de-acord, la unison, că momentul le-a ieșit foarte bine.

Pe 4 martie, este programată marea finală a emsiunii „Mireasă pentru fiul meu”, într-o ediție care se anunță incendiară.

Concurenții de la “Mireasă pentru fiul meu” sunt la capătul puterilor! “O să iau jumătate din bani dacă o să castige…”... Încă un concurent de la “Mireasă pentru fiul meu” a părăsit competiția! Motivul real pentru care s-a ajuns aici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x