Antena Căutare

Veste mare pentru fani! Elly şi Christian Shonea, de la "Mireasă pentru fiul meu", au făcut marele anunț: "Vă aşteptăm negreşit!"

S-au îndrăgostit la prima vedere, în timpul competiţiei, şi acum s-au hotărât să facă pasul cel mare. Elly şi Cristian, foşti concurenţi la Mireasă pentru fiul meu, se căsătoresc.

S-au îndrăgostit la prima vedere, în timpul competiţiei, şi acum s-au hotărât să facă pasul cel mare. Elly şi Cristian, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu", se căsătoresc.

Cei doi vor face căsătoria religioasă pe 3 septembrie 2017, după ce vor trece pe la ofiţerul stării civile. Prietenii cuplului au dat marea veste, potrivit Spynews:

"Dintr-o soţietate fără prinţipuri, care va-să-zică că nu le are, vă aşteptăm negreşit pe data de 03.09.2017 cu mare veselie la cununia civilă, pen’că bibicul Christian şi duduia Elly, iubindu-se la nemurire de când s-au văzut întâiaşi dată prima oară, s-au hotărât să-şi puie pirostriile!", este mesajul cu care începe invitaţia foştilor concurenţi de la MPFM.

Edith și-a etalat bustul pe Facebook! Ultima câștigătoare de la „Mireasă pentru fiul meu” a apărut cu un decolteu amețit... Mariana si Grigore, de la "Mireasă pentru fiul meu" și-au unit destinele, în fața lui Dumnezeu. Cei doi au rad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x