Antena Căutare

Elly și Christian Shonea de la MPFM, imagini noi cu fetița lor. Cât de mult a crescut Iris Sofia

Elly și Christian Shonea de la MPFM sunt cei mai fericiți de când în viața lor a apărut micuța Iris Sofia. Chiar dacă până acum au publicat imagini cu ea, dar fără să-i dezvăluie chipul, cele mai recente imagini sunt adorabile.

Elly și Christian Shonea de la MPFM, imagini noi cu fetița lor. Cât de mult a crescut Iris Sofia
Elly și Christian Shonea de la MPFM, imagini noi cu fetița lor | Instagram

Micuța Iris Sofia a fost fotografiată pe un balansoar în formă de unicorn. Fetița lui Elly purta o ținută asortată și privea către tapetul din încăperea în care a fost realizată fotografia.

Elly și Christian Shonea de la MPFM, imagini noi cu fetița lor

Chiar dacă prima imagine cu Iris Sofia din noua postare a fost cu spate, în celelalte două se pot vedea câteva dintre trăsăturile micuței. Iris este superbă și a moștenit tot ce e mai frumos de la părinții ei.

Fanii celor doi foști concurenți de la MPFM au reacționat imediat la vederea imaginilor și i-au urat micuței să fie sănătoasă și mereu înconjurată de iubire. De asemenea, în comentarii s-a spus cât de frumoasă este micuța, lucru care nu poate fi contestat de nimeni.

Mai este doar puțin, iar micuța va împlini vârsta de un anișor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi s-au cunoscut la MPFM și s-au căsătorit în emisiune

Elly si Christian formează unul dintre cele mai solide cupluri care au ieșit din casa “Mireasa pentru fiul meu”. În ciuda diferenței de vârstă, Elly și Christian au depășit toate obstacolele și au construit familia mult dorită.

Elly si Christian au intrat în același timp în show-ul matrimonial Mireasă pentru fiul meu, pe data de 6 septembrie 2014.

Din punct de vedere al clasamentului, cei doi au doborât recordul tuturor sezoanelor de până atunci după ce s-au clasat, timp de 11 luni, pe locul 1. Elly a ieșit Mireasa Sezonului, cu un procent extraordinar de mare.

Cu toate că în urmă cu o săptămână, Elly afirma că nu își dorește să formeze un cuplu cu Christian, aceasta s-a răzgândit după bilețelul pe care l-a primit de la mama sa.

Nu a durat mult și Elly și Christian au decis să se despartă pentru un moment. Ambii au căzut de comun acord că au nevoie de o mică pauză. Și-au reluat relația, însă certuri au mai existat.

Pe data de 22 martie 2015, Christian a sărit gardul în urma unui conflict cu iubita lui, Elly. Telespectatorii au votat ca acesta să revină în competiție, iar în Finala MPFM, cei doi s-au căsătorit.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x